Kerstdecoratie

Duurzaam inpakken

Kerstkaarten

Duurzaam inpakken

Kerstdecoratie

Kerstkaarten

De kerst van Craftketeers

Ieder jaar komt Craftketeers met leuke items voor de mooiste tijd van het jaar: kerst. Van kerstkaarten tot duurzame cadeauverpakkingen, je vindt ze in de webshop van Craftketeers. Alle kerstitems zijn uniek en handgemaakt.

Kerstkaarten

Ieder jaar ontwerpt Craftketeer Sascha prachtige kerstkaarten om te versturen naar al jouw dierbaren. Hoe leuk is het om een persoonlijke boodschap in je brievenbus te ontvangen? Juist! Dat vinden jouw dierbaren dus ook!

Duurzaam inpakken

Er gaat een hoop papier de container in rondom de feestdagen. Dat kan een stuk duurzamer dacht Aniek van Craftketeers! En dus ontwierp zij schitterende cadeauzakjes en inpakdoeken. Ideaal om jouw geschenk mee te verpakken deze kerst!

Kerstversiering

Er is een hoop kerstdecoratie te verkrijgen in de winkels. Ben jij op zoek naar een uniek item? Bekijk dan eens onze slingers deze zijn handgemaakt en one of a kind. Speciaal om net dat beetje extra toe te voegen aan jouw interieur deze kerst.

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw ultieme kerstitem onze webshop? Wist je al dat we graag voor je aan de slag gaan om jouw onvergetelijke feestdagen te bezorgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere producten in onze shop.