Handtassen

Totebags

Shoppers

Make up tassen

Toilettassen

Handtassen

Totebags

Shoppers

Make up tassen

Toilettassen

De tassen van Craftketeers

Craftketeers ontwerpt vrolijke tassen, shoppers, toilettassen en make-up tassen. Op basis van de stoffen en patronen stelt Craftketeers de vrolijkste tasontwerpen samen. De tas wordt vervolgens met liefde genaaid en met de hand afgewerkt.

Handtassen

Een goede handtas is geschikt om dagelijks al jouw benodigdheden in mee te nemen. Sleutels. portemonnee? Check! Alles past in een unieke handtas van Craftketeers. Zelfs je laptop!

Totebags

Een totebag is een tas die je meeneemt wanneer je snel een boodschap gaat doen. Hij is stijlvoller dan een linnentas. Je kunt de totebags van Craftketeers daarom ook gebruiken als tas voor mee naar je werk of school.

Shoppers

Heb je altijd te weinig ruimte in je handtas wanneer je boodschappen doet? Een shopper neem je gemakkelijk mee in je handtas en geeft je extra bergruimte bij je dagelijkse boodschap. Zeg maar dag tegen overbodig papier- en plasticafval!

Toilettassen

De voorpret voor de vakantie begint al bij een toilettas van Craftketeers! Neem jouw shampoo, tandenborstel en haaraccessoires gemakkelijk mee in een vrolijke toilettas. Je favoriete beautyproducten neem je natuurlijk mee in een make up tas.

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw ultieme tas niet in onze webshop? Wist je al dat we graag voor je aan de slag gaan om jouw ultieme tas voor je te maken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.