Kinderkamer

Knuffels

Accessoires

Kinderkamer

Knuffels

Accessoires

Het leukste voor de kids

De leukste accessoires voor je kleintje vind je bij Craftketeers. Decoratie voor op de kinderkamer tot handige accessoires en knuffels. Alles voor kinderen is met veel liefde met de hand gemaakt.

Kinderkamer

Jouw kindje verdient een fijne kamer om in te slapen. Speciaal voor jouw kindje maakte Sascha prachtige aquarel schilderijen van vrolijke dieren. De prints van deze prachtige aquarel schilderijen zijn beperkt in oplage. Zo maak je de slaapkamer van jouw kind extra speciaal. De originele aquarel schilderijen zijn allen uniek. Wil je iets op maat laten maken? Neem contact met ons op.

Knuffels

Zeer populair bij de kleintjes: een knuffelteckeltje. Dit handgemaakte knuffeltje is populair bij kindjes en is ideaal om mee te knuffelen.

Accessoires voor kinderen

Van speenkoord tot handig tasje om alle accessoires in op te bergen. De kinder tassen zijn perfect om haaraccessoires, speentjes en/of luiertjes in mee te nemen voor jouw kindje.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je specifieke wensen voor jouw kleintje? Wij gaan graag voor je aan de slag om items voor jou op maat te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.