Wij zijn

Craftketeers

Hallo! Wat fijn dat je er bent. Wij zijn Craftketeers. Creatieve makers, die hun krachten samen bundelen om je met mooie handgemaakte producten te verblijden. We stellen ons graag aan je voor.

Voor (woon)accessoires en meer…

Je kunt bij ons terecht voor je interieur en handgemaakte accessoires. Wat denk je bijvoorbeeld van een leuke handtas? Een mooie armband of leuk je de (kinder)kamer op met één van onze posters? Neem gauw een kijkje in onze shop!

Toilettassen
Wenskaarten
Handtassen
Armbanden
Posters
Over

Craftketeers

Craftke-wie? Craftketeers. Wanneer we onze naam zeggen, moeten we hem vaak uitleggen. Maar, eigenlijk is het heel simpel. Onze liefde voor creëren is wat ons gezamenlijk verbindt. Vanuit deze gedachte besloten we dat we samen sterker staan dan alleen. En kijk eens, je hebt ons weten te vinden in onze prachtige shop. We vergelijken onszelf daarom ook wel met de vier musketeers, alleen dan voor handgemaakte producten. Vandaar Craftketeers! :-)

We werken hard aan nieuwe items voor in onze shop. Hierdoor vind je nu nog enkele uitverkochte producten in onze site. Binnenkort volgen er meer producten! Reden genoeg dus om onze website goed in de gaten te houden. Heb je een speciaal verzoek? Wij vinden het leuk om met je mee te denken! Stuur een e-mail naar hallo@craftketeers.nl met jouw vraag.

meedere locaties

Hier vind je ons

Op dit moment vind je ons door heel Nederland. Wij maken vanuit Boerdonk en Zwolle. Hierdoor kan het zijn dat je soms even op je producten moet wachten óf dat je bestelling uit twee delen bestaat. Geen zorgen, we nemen contact met je op als dit aan de orde is. We proberen onze producten vanuit bestaande voorraden te leveren, om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Wil je weten hoe het precies zit? Neem contact met ons op via hallo@craftketeers.nl.

Ons motto:

We maken onze producten met veel liefde,
om jou blij te maken.

Accessoire

Posters

Accessoire

Wenskaart

Accessoire

Armband

Accessoire

Toilettas

CRAFTKETEERS

Gecreëerd met liefde

Unieke en

handgemaakte

cadeaus

Even voorstellen…

Maker Craftketeers Gerda

Gerda Heet

Handtassen, shoppers & theemutsen
Craftketeers maker Aniek

Aniek Mulder

Make-up- & Toilettassen
Sascha Nijssen

Sascha Nijssen

Wenskaarten, posters & edelstenensieraden
Ben jij een creatieve maker?

Aansluiten bij Craftketeers

Ben jij een creatieve maker en vind je dat jouw creaties en plekje verdienen in onze shop? Stuur een e-mail naar hallo@craftketeers.nl, laat ons weten wat jij in huis hebt en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel met liefde

Volg ons op Facebook & Instagram

Start met shoppen

Nog niet gevonden wat je zocht?