Kussens

Posters (prints)

Aquarelschilderijen

Acrylschilderijen

Theemutsen

Kussens

Posters (prints)

Aquarelschilderijen

Acrylschilderijen

Theemutsen

De woonaccessoires van Craftketeers

Je huis is de plek waar jij thuis komt. Het moet er dan ook helemaal naar je zin zijn. Een unieke woonaccessoire van Craftketeers is perfect om jouw interieur eigen te maken. Je haalt een unieke accessoire in huis, van sierkussens voor op de bank, posters en schilderijen voor aan de muur of theemutsen voor in de keuken. Bij Craftketeers vind je wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken.

Sierkussens

Een sierkussen is perfect om jouw bank of bed op te fleuren. De sierkussens van Craftketeers geven net dat beetje extra aan jouw interieur en worden met veel liefde met de hand gemaakt.

Posters en schilderijen

Wil jij echt een statement maken in je interieur? Kies dan voor een uniek werk van Sascha Nijssen. Zij stelt in de webshop haar prachtige schilderijen en posters beschikbaar. Er zit voor iedere ruimte in jouw huis wel een uniek schilderij van Sascha tussen.

Theemutsen

Wij van Craftketeers zijn echte theeleuten, er gaan er bij ons wekelijks aardig wat potjes thee doorheen. Theemutsen mochten daarom niet ontbreken in ons assortiment. Want, waarom kiezen voor een standaard theemuts uit de winkel? Als je ook een echte eyecatcher in je keuken kunt hebben?

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw ultieme woonaccessoire nog niet onze webshop? We gaan graag voor je aan de slag om de perfecte accessoire voor jouw interieur te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere producten in onze shop.